Tredje ögat

霊気

VAD ÄR REIKI?

Reiki är en japansk healingform och energibehandling som skapades av Usui Mikao 1922. Kort förklarat kan man säga att reiki aktiverar vårt energisystem - löser upp blockeringar i kropp och själ så att energin kan flöda fritt igen. Reiki är en mycket skön och avslappnande behandling som är både mjuk, effektiv och djupgående. Den aktiverar kroppens må-bra hormoner - oxytocin och serotonin, som i sin tur gör att stress, smärta och oro lindras.

Alla är vi energivarelser även om det vi ser och upplever är våra fysiska kroppar. En obalans i kroppen visar sig alltid på energinivå innan den manifesterar sig i vår fysiska kropp. Därför är det viktigt att vi håller våra energikroppar hela och rena, likväl som vi städar huset och ser efter bilen. Kroppen ska hålla länge.

Vi består inte bara av en energikropp utan flera. I healingsammanhang talar man om den fysiska, den mentala, den emotionella och den eteriska kroppen. Reikienergin påverkar kroppens läkande på alla nivåer; fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt.

VAD ÄR REIKI BRA FÖR?

Målet är att återställa vårt naturliga energiflöde i kroppen - öka vårt välbefinnande.

Reiki är en effektiv behandling vid utmattning. 


Reiki ger...


- Smärtlindring

- Djupgående avslappning
- Ett ökat immunförsvar

- Snabbare naturlig läkning

- Ökad medvetenhet

- Ökad intuition

- Balansering av energiflödet

- Hjälp att frigöra känslor

- Du blir lugnare

- Kreativiteten ökar
- Renar kroppen från gifter