• Facebook - Grey Circle

Adress

Adjunktvägen 29, Luleå
070 - 219 11 09

kontakta@eva-hedin.com
www.eva-hedin.com

Hitta hit

BEHANDLINGAR

 

 

HEALINGMASSAGE

Unna dig en skön, läkande och djupgående behandling för kropp o själ. Jag använder min intuition och kombinerar behandlingen med massage, healing, akupressur, läkande eteriska oljor m.m. Oljorna är alltid personligt redda för just dig. Healingmassagen är mycket djupgående och kraftfull. Behandlingen sätter igång kroppen självläkande förmåga, ger djup avslappning, frigör stress och spänningar. Behandlingen passar utmärkt till dig som är utmattad, trött stressad eller bara vill fylla på med ny energi och kraft. Behandlingen avslutas med änglakort.

En behandling tar ca 75-90 minuter och kostar 850 kr, då ingår även chrakrabalansering.

REIKI

Reiki betyder universell livsenergi. Det är denna energi Reiki-healern förmedlar till sig själv och andra. Reikienergin flödar in i kroppen, löser upp spänningar och blockeringar så att energin kan flöda igen. Healingmetoden har sina rötter långt tillbaka i Japan. Enkelt kan man förklara att Reiki är en beröringsmetod för stress. Reiki ger djup avslappning och hjälper kroppen till självläkning på alla nivåer; psykiskt, fysiskt och andligt, samtidigt som man får förnyad energi och kraft. Healingen är kraftfull och djupgående, men ändå mjuk. Behandlingen passar utmärkt till dig som är stressad, utmattad eller har värk i kroppen, eller bara vill fylla på med ny positiv energi.

Behandlingen är godkänd av Skatteverket som friskvård. 


Effekter av healing:

- Smärtlindring

- Avslappning

- Snabbare naturlig läkning

- Ökad medvetenhet

- balansering av energiflödet

- hjälp att frigöra känslor

- Du blir lugnare

- Kreativiteten ökar

- Ökad intuition.

En behandling tar ca 60 minuter och kostar 600 kr, då ingår även chrakrabalansering..

SVENSK KLASSISK MASSAGE

En djupgående massage som är effektiv mot värk och stelhet i nacke/axlar/rygg eller bara för en skön stunds avkoppling. Jag ger både en djupgående massage där musklerna arbetas igenom grundligt eller en avslappnande massage. Kombineras ofta med triggerpunktsbehandling. Behandlingen anpassas efter dina önskemål. Vid massage frigörs kroppens lugn-och-ro-hormon oxytocin. All massage har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Andra positiva effekter av massage är bättre sömn, ökad blod-/ lymfcirkulation, mjukare och rörligare kropp, förebygger värk och stelhet i musklerna, stressreducerande. Regelbunden massage håller borta smärta och trötthet i nacke/axlar/rygg.

380 kr (30 min)

680 kr (60 min)

850 kr (90 min)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now