Avslappnande massage
Healing Touch Therapy_1
Image by alan caishan

Avslappningsmassage

 

En varsam och mjuk helkroppsmassage med fokus på avslappning cirkulation.

Behandlingen kombineras med eteriska oljor, reiki och varma stenar.

 

Kombinationen av dessa olika tekniker gör behandlingen djupgående,kraftfull och väldigt avslappnande. Behandlingen passar utmärkt för dig som har spända muskler, känner dig trött och stressad, eller bara vill fylla på med ny energi.

En behandling tar ca 75-90 minuter och kostar 850 kr.

Reiki

 

Reiki betyder universell livsenergi som har sitt ursprung från Japan.

 

Enkelt kan man förklara att Reiki är en beröringsmetod för stress. Reiki ger djup avslappning och hjälper kroppen till självläkning på alla nivåer; psykiskt, fysiskt och andligt, samtidigt som man får förnyad energi och kraft.

 

En reikibehandling är kraftfull och djupgående, men ändå mjuk. Behandlingen passar utmärkt till dig som är stressad, utmattad eller har värk i kroppen, eller bara vill fylla på med ny positiv energi. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och energifylld på samma gång.

Effekter av healing:

- Smärtlindring

- Avslappning

- Snabbare naturlig läkning

- Ökad medvetenhet

- balansering av energiflödet

- hjälp att frigöra känslor

- Du blir lugnare

- Kreativiteten ökar

- Ökad intuition.

En behandling tar ca 60 minuter och kostar 600 kr, då ingår även chrakrabalansering. Behandlingen är godkänd av Skatteverket som friskvård.

Aromamassage

 

En mjuk och varsam massage med eteriska oljor som påskyndar kroppens egen självläkande förmåga och ökar blodcirkulationen i kroppen. Bra för stela och spända muskler.


30 min, 420 kr
60 min, 650 kr