BEHANDLINGAR

 

 

Avslappnande massage
Healing Touch Therapy_1

HEALINGMASSAGE

Healingmassage är en helkroppsmassage som kombineras med massage, healing och kraftfulla läkande eteriska oljor. Healingmassagen är mycket djupgående och kraftfull. Behandlingen i kombination med healingen och de eteriska oljorna släpper på inre spänningar och stress och ger en djup avslappning och en känsla av välbefinnande och ro. Under en behandling får du en personligt beredd massageolja där varje eterisk olja har en unik funktion och verkan. Behandlingen passar utmärkt för dig som är utmattad, trött, stressad eller bara vill få förnyad kraft, livsglädje och energi. I behandlingen ingår även chakrabalansering.

En behandling tar ca 75-90 minuter och kostar 850 kr.

REIKI

Reiki betyder universell livsenergi. Det är denna energi Reiki-healern förmedlar till sig själv och andra. Reikienergin flödar in i kroppen, löser upp spänningar och blockeringar så att energin kan flöda igen. Healingmetoden har sina rötter långt tillbaka i Japan. Enkelt kan man förklara att Reiki är en beröringsmetod för stress. Reiki ger djup avslappning och hjälper kroppen till självläkning på alla nivåer; psykiskt, fysiskt och andligt, samtidigt som man får förnyad energi och kraft. Healingen är kraftfull och djupgående, men ändå mjuk. Behandlingen passar utmärkt till dig som är stressad, utmattad eller har värk i kroppen, eller bara vill fylla på med ny positiv energi. Behandlingen är godkänd av Skatteverket som friskvård. Effekter av healing:
 

- Smärtlindring

- Avslappning

- Snabbare naturlig läkning

- Ökad medvetenhet

- balansering av energiflödet

- hjälp att frigöra känslor

- Du blir lugnare

- Kreativiteten ökar

- Ökad intuition.

En behandling tar ca 60 minuter och kostar 600 kr,
då ingår även chrakrabalansering.

AROMAMASSAGE

 

En mjuk och varsam massage med eteriska oljor som påskyndar kroppens egen självläkande förmåga och ökar blodcirkulationen i kroppen. Bra för stela och spända muskler.


30 min, 420 kr
60 min, 650 kr

Image by alan caishan